Print deze pagina

Heb jij ons DNA?

En wil jij samen met ons écht het verschil maken?

Een doordacht leer- en onderwijsplan is één ding. De mensen vinden om hier vorm aan te geven, dat is een heel ander verhaal. Medewerkers met het juiste Leeuwenborgh DNA, daar zijn we naar op zoek. Docenten die haarfijn aansluiten op onze werkwijze; het blijven verbeteren van de kwaliteit van het lesgeven.

Op een persoonlijke, maar ook eigentijdse wijze lesgeven. Met passie. Studenten slimmer laten leren, zodat ze elke dag weer nèt iets beter worden. Studenten laten leren vanuit eigen behoeften, talenten en mogelijkheden. Daar staan we als Leeuwenborgh voor. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Flexibiliteit, aanpassingsvermogen, nieuwsgierig zijn en een positieve houding. Het zijn deze kwaliteiten, die ons fundament vormen. Het juiste DNA om de wereld van morgen samen vorm te geven en op te bouwen. Dat is onze droom en die delen we graag met jou.

Kernwaarden

Positief, prikkelend en nieuwsgierig

Bij Leeuwenborgh werken we allemaal vanuit dezelfde waarden. Leeuwenborgh vertrouwt op zijn professionals omdat die zich laten aanspreken en beoordelen op die kernwaarden. Kernwaarden zijn echter geen vrijblijvende woorden op posters in de gang die van zelf komen als je ze vaak genoeg leest.

Als je erover denkt om bij Leeuwenborgh te komen werken dan zijn wij benieuwd hoe je aan deze kernwaarden vorm en inhoud geeft. Tijdens een sollicitatiegesprek zullen wij hier nader op ingaan.

Positief: het glas is halfvol

We gaan uit van kansen en niet van problemen. Als gedrag niet direct het gewenste is, zullen we het met geduld en aandacht verbeteren.

Nieuwsgierig: we kijken om ons heen

We zoeken steeds nieuwe informatie en kunnen die snel en gemakkelijk in ons gedrag opnemen.

Prikkelend: we zoeken onconventionele oplossingen

We denken en handelen voorbij het gangbare en moedigen medewerkers aan om met nieuwe ideeën te komen.