Print deze pagina

Solliciteren

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast over het ‘werken bij Leeuwenborgh’ verhaal en ben je een vacature tegengekomen die bij je past, op deze pagina vind je informatie over het sollicitatieproces.

In alle vacatureteksten staat beschreven of er behalve interne, ook externe kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Ook de dag waarop je uiterlijk kunt solliciteren vind je hier. Direct op een vacature reageren kan via het sollicitatieformulier.

Wil je solliciteren op een vacature? Het versturen van je CV en motivatiebrief is heel gemakkelijk. Heb je dit gedaan, dan ontvang je altijd een bevestiging.

Eerste screening

We laten je binnen twee werkdagen weten of jouw CV voldoende overeenkomt met de vacature waarop je hebt gereageerd. Is dat het geval, dan vragen we je om  aanvullende gegevens. Na het verstrijken van de reactietermijn nodigen we degenen uit, die op basis van CV, motivatie en de aanvullende gegevens het beste bij onze organisatie passen.

Niet aangenomen?

Wanneer we na een persoonlijk gesprek besluiten niet met je verder te gaan, zullen we je daar van op de hoogte stellen. In overleg  worden je gegevens in onze database opgenomen, wanneer er in de toekomst een vacature wordt opengesteld waar je mogelijk voor in aanmerking komt, dan zullen we opnieuw contact met je zoeken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures, dan vragen wij je het sollicitatieformulier in te vullen. Dit vind je bij de vacature.

Vragen of contact?

Heb je naar aanleiding van de vacatures of je sollicitatie vragen, of wil je meer informatie over het werken bij Leeuwenborgh, stuur dan gerust een e-mail naar info@werkenbijleeuwenborgh.nl.  Eén van onderstaande HR Consulenten zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De HR consulenten bieden de mogelijkheid tot oriënterende gesprekken met geïnteresseerden die serieus overwegen om in het onderwijs te werken.

Dino Bucic

Consulent

Sector Economie en Bedrijfsdienst

Bart Kerckhoffs

Consulent

Sector Zorg & Welzijn
Sector Educatie

Ronald Hochstenbach 

Consulent 

Loopbaanportaal
Dienst Centraal
Strategie & Beleid

Cindy Pinckaers

Consulent

Dienst Financieel Economische Zaken
Sector Techniek
Dienst HR

Nicole Ehlers

Consulent

Sector CUvV (CIOS, Schoonheids- en voetverzorging, Veiligheid & Vakmanschap en Beveiliging).