Print deze pagina

Stage in het buitenland

Leeuwenborgh grenst feitelijk aan twee verschillende buurlanden: België en Duitsland. Limburg, als provincie beschikt over veel meer grenskilometers met het buitenland dan met Nederland. Leeuwenborgh vindt het daarom belangrijk om jonge mensen kennis laten maken met de taal en de cultuur van de buurlanden. Een ervaring waarmee ze bovendien meer kans maken op de arbeidsmarkt. Deze ervaring kan niet alleen worden opgedaan door het lopen van een stage in het buitenland, maar ook door het volgen van onderwijs in bijvoorbeeld een van onze buurlanden.

We doen het goed in het buitenland

Nederlandse stagiaires en afgestudeerden doen het goed in het buitenland. Niet alleen tonen ze aan dat ze hun vak goed kennen, maar laten ze ook zien dat ze zelfstandig kunnen werken! 

Euregiocompetentie

Deelnemers van Leeuwenborgh wordt de mogelijkheid geboden om de aanvullende kwalificatie Euregiocompetentie te behalen. Zodat ze met een certificaat in de hand aan werkgevers kunnen tonen dat ze zijn voorbereid op de grotere en internationale arbeidsmarkt van de Euregio Maas Rijn.