Print deze pagina

Co-workspace

Startup 2018 // De 7 zones van Co-workspace

Leren en werken kun je overal. Je leert ook na je school-/werkdag, thuis of in een andere omgeving dan je gebruikelijke klaslokaal of kantoor, alleen of in contact met anderen. CO-WORKSPACE haalt de boeiende buitenwereld binnen, zodat zeven zones je uitdagen het beste uit jezelf te halen. Een innovatieve leeromgeving, die al je zintuigen prikkelt en ingericht is voor precies die fase waarin jij inspiratie nodig hebt. Wil je brainstormen voor een creatief idee, je plan uitwerken of sparren om het te verbeteren? In elke ontwikkelfase ondersteunen we jou met een sfeervolle ruimte waarin jij je thuis voelt en die je energie aanwakkert of waar je juist tot rust komt.

CO-WORKSPACE is een inspirerende leeromgeving, die we het haast geen school kunnen noemen. Het is een beleving. Het standaard klaslokaal met bord maakt plaats voor een zone waarin je in de stemming komt om je persoonlijke leerroute te volgen. Werk samen of alleen, wakker je energie aan of kom tot rust. Voor elke fase is een speciale ruimte aangepast; de sfeervolle inrichting faciliteert het proces. Kleur, vormen en geur helpen je moeiteloos met je taak van dit moment. Je kunt met een team de zeven zones doorlopen maar ook kiezen voor een paar uurtjes op een bijzondere plek die jou helpt. Zo krijg je energie van je werk.

Wij willen de co-workspaces gaan realiseren met behulp van stakeholders en sponsors binnen de nieuwe fusie organisatie voor onze studenten en collega's. Uiteraard zijn deze ruimtes ook te gebruiken door externe relaties of bijv. zzp'ers.

CO-WORKSPACE is een startup van:
Nicole Ehlers | HR Consulent CIOS - Schoonheids- en voetverzorging - Veiligheid & Vakmanschap. 
n.ehlers@leeuwenborgh.nl of 06-46614023

Ronald Hochstenbach | HR Consulent - Loopbaanportaal - Dienst Centraal - Strategie & Beleid
r.hochstenbach@leeuwenborgh.nl of 06-50213931

Marco Feller | Teamleider PSA
m.feller@leeuwenborgh.nl of 06-29095263

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws > Check onze FB pagina.
>> Klik hier en lees onze nieuwsbrief.