Print deze pagina

Beauty & More...

Startup 2018 // Leerwerkbedrijf Beauty and More by students

Startup Beauty and More by students

Het leerwerkbedrijf “Beauty and More by students” is een startup die ontwikkeld is door twee docenten van de opleiding, Paula Weerts en Mirthe Nacinovic. 

Het ontstaan van het leerwerkbedrijf
"Wij willen een leerwerkbedrijf met de naam Beauty and More starten met als doel: Meer maatschappelijke betrokkenheid, Gepersonaliseerd en informeel onderwijs voor de student in een eigentijds curriculum, Contact en samenwerking met externe partners intensiveren, Creëren van een beleving, voor zowel student als cliënt. Door een echte salon te openen krijgen we de mogelijkheid om de studenten het ondernemerschap ook daadwerkelijk te laten ervaren. Naast het voeren van een salon willen wij het leerwerkbedrijf inzetten als uitzendbureau/evenementenbureau. Vanuit hier kunnen studenten bij interne en externe projecten en evenementen ingezet worden.

Door de inzet van docenten, medewerkers van Leeuwenborgh en de vastgoedontwikkelaar is de salon / leerwerkbedrijf Beauty & More by Students vrijdag 7 december 2018 officieel geopend. Studenten van de opleiding tot (Allround) Schoonheidsspecialist zijn tijdens hun studie hier aan het werk onder begeleiding van vakdocenten.
Paula Weerts sprak het publiek toe: “A dream has come true. In deze echte salon willen we onze studenten met passie het vak van schoonheidsspecialist leren. Niet alleen de vak technieken maar ook vaardigheden bijbrengen over hoe je een eigen salon runt met alle facetten die hier bij komen kijken.” Rob van Velthoven, sectordirecteur, vervolgde: “Van letterlijk een kijkdoos naar een echte salon waar we nu allemaal staan. Een mooie prestatie. We kunnen hier goed onderwijs bieden. De opleiding is met deze salon een voorbeeld voor de andere opleidingen van ons mbo.” Na deze woorden was de beurt aan Burgemeester Cox van Sittard-Geleen om de salon officieel te openen. 

Kennismaken met Beauty & more by students?

Een behandeling boeken is mogelijk op maandag t/m vrijdag in de salon op de Steenweg 90 in Sittard. Reserveren is mogelijk via de website, telefonisch via 088-0015195 of door een e-mail te sturen naar info@beautyandmorebystudents.nl.

Contact
Telefonisch: 088-0015195 
e-mail: info@beautyandmorebystudents.nl
Website: www.beautyandmorebystudents.nl

Volg ons
https://www.instagram.com/leeuwenborghbeauty/ 
https://www.facebook.com/beautyandmorebystudents/