Print deze pagina

Samenwerken met Leeuwenborgh

Een leven lang leren. Want leren houdt niet op na school. Nieuwe technieken en nieuwe vaardigheden worden vaak in de praktijk geleerd. Al doende leert men. Maar soms is de dagelijkse praktijk niet voldoende en is er extra instructie of onderwijs nodig. Dan bent u bij Leeuwenborgh aan het juiste adres. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden om uw medewerkers bij-, om- of te herscholen.

Leeuwenborgh heeft zich door de jaren heen een krachtige partner getoond van bedrijfsleven en overheid. Van standaardopleidingen tot maatwerk voor uw organisatie. Op een van onze locaties of in-company. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bedrijven

Medewerkers maken het bedrijf. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers goed opgeleid zijn; niet alleen uw huidige medewerkers, maar ook de toekomstige. Leeuwenborgh helpt u hierbij. Wij bieden allerlei mogelijkheden aan opleidingen en trainingen voor uw huidige medewerkers. Daarnaast willen we studenten afleveren die goed voorbereid zijn op de beroepspraktijk. Daarvoor werken we samen met tal van bedrijven als het gaat om stages voor onze studenten. En we zoeken ook actief de samenwerking op met bedrijven voor het samenstellen van onze lesprogramma’s. Zo zorgen we ervoor dat opleiding en praktijk naadloos op elkaar aansluiten.