Print deze pagina

Tentoonstelling kunstwerken studenten Maastricht

Geplaatst op 15/02/2019 11:50

In de centrale hal van ons gebouw aan de Sibemaweg te Maastricht is vanaf maandag 18 februari een tentoonstelling te zien van kunstwerken die onze studenten van Zorg & Welzijn afgelopen jaar gemaakt hebben.

De werken, waarin studenten op een vrije manier hun eigen belevingswereld en interesses vormgeven, vormden een grote bron van inspiratie, kleuren en patronen voor de (interieur)architect Judith Muijtjens van Wonderful Day Design uit Eindhoven die de aula opnieuw heeft ontworpen. Zij heeft de kunstwerken van de studenten als input gebruikt voor visuele toepassingen op onder meer bekleding van zitkussens, akoestische panelen en lampenkappen. Mede door de inbreng van onze studenten heeft onze aula weer een jonge en moderne uitstraling!

Op dinsdag 26 februari (13.00 – 14.00 uur) bezoekt RvB-voorzitter Jos Kusters samen met de betrokken studenten, architect en docente Mette Maessen de tentoonstelling. Kom zelf ook een kijkje nemen en zie hoe creatief onze eigen studenten zijn! De expositie duurt tot medio maart.