Print deze pagina

Komen jullie ook naar WinterWish?

Geplaatst op 16/01/2019 11:02

Een van de gehonoreerde startups voor 2019 is The PIL Project [Proud Innovation Lion], een initiatief van docent Martin Sijstermans. Het is een samenwerkingsverband met Het Werkhuis (een creatieve en gezellige plek met “een huiskamergevoel” in de krachtwijk Oostermaas aan de Groene Loper).

Het creëren van een praktijkgericht en creatief centrum, waar studenten Welzijn / Maatschappelijke Zorg van ROC Leeuwenborgh zélf bepalen welke projecten en producten (ondernemerschap én eigenaarschap) ze gaan ontwikkelen. Er is geen aansturing door docenten, maar een coachende ‘helpdesk’ die enkel vraag gestuurd en oplossingsgericht begeleidt, in goede samenwerking met de begeleiders van Het Werkhuis. De betreffende studenten Welzijn werken Wijkgericht in en vanuit Het Werkhuis, in samenwerking met medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van het Werkhuis. Centraal staat onder andere creativiteit, talentontwikkeling, ondernemerschap en eigenaarschap.

Het is de intentie om als pop-up centrum te fungeren met de combinatie van opleiden en werken in de wijk.

De studenten, vrijwilligers en bezoekers van Het Werkhuis nodigen jullie graag uit voor het eerste event:

WinterWish

Woensdag 23 januari 2019 van 16.00 tot 20.00 uur

Kom een kijkje nemen in Het Werkhuis en genieten van heerlijke hapjes, drankjes, exposities en live muziek. Je kunt ook shoppen en handgemaakte Werkhuis producten kopen.

Het Werkhuis

President Rooseveltlaan 213 - Maastricht.
* Bereikbaarheid per auto: via Edisonstraat, vandaar het park inlopen.

• Klik hier voor meer informatie over de Startups van ROC Leeuwenborgh.
• Kijk hier voor meer informatie over Het Werkhuis.