Print deze pagina

Programma beyond genomineerd voor Pro-Motor Award 2018

Geplaatst op 26/11/2018 09:00

beyond is genomineerd voor de Pro-Motor Award 2018; een nationale prijs voor succesvolle en innovatieve Publiek Private Samenwerkingen. In 2018 wordt deze prijs gegeven aan impactrijke trajecten gericht op leven lang ontwikkelen en zij-instromers. Inmiddels is de 100ste medewerker van Medtronic gediplomeerd vanuit dit programma. Zie foto.

Limburgse bedrijven, overheid en bedrijfsleven werken in beyond samen met als doel het aantrekken, behouden en ontwikkelen van logistiek talent voor de MedTech Logistics. Zo hebben medtech-bedrijven, in samenwerking met ROC Leeuwenborgh, ingezet op de doorontwikkeling van medewerkers en is een innovatief mbo 2-curriculum ontwikkeld. Deze programma’s hebben geleid tot o.a. meer dan 150 uitgereikte mbo -diploma’s en 40 instromers per jaar.

Vijf projecten in het beroepsonderwijs strijden woensdag 28 november aanstaande om de Pro-Motor award 2018. De genomineerde projecten van mbo en hbo uit het hele land geven met een innovatieve aanpak invulling aan het maatschappelijke thema Leven Lang Ontwikkelen.

De Pro-Motor award wordt uitgereikt door de voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, Mariëtte Hamer: “De genomineerden zijn inspiratiebronnen voor bedrijven, opleidingen en beleidsmakers in de regio én in de steden voor het vertalen van plannen naar toepassing en praktijk. Die laatste twee woorden, toepassing en praktijk, vormen meteen het hart van hbo en mbo.”

Benieuwd naar het succes achter beyond? Lees het in het artikel van ESZL. Meer weten over de uiteindelijke winaar? Kijk op de website van de Pro-Motor Award.