Print deze pagina

Beauty and More by Students feestelijk geopend!

Geplaatst op 11/12/2018 12:48

Vrijdag 7 december stond in het teken van de opening van het leerwerkbedrijf Beauty & More by Students. Studenten van de opleiding tot (Allround) Schoonheidsspecialist zijn tijdens hun studie hier aan het werk onder begeleiding van vakdocenten.

Opening
De afgelopen maanden is er door een aantal docenten, medewerkers van Leeuwenborgh en de vastgoedontwikkelaar keihard gewerkt om een splinternieuwe beautysalon in het centrum van Sittard op te leveren. Het resultaat mag er wezen. Paula Weerts, docente en een van de twee initiatiefneemsters (samen met Mirthe Nacinovic) van de salon sprak het publiek toe: “A dream has come true. In deze echte salon willen we onze studenten met passie het vak van schoonheidsspecialist leren. Niet alleen de vak technieken maar ook vaardigheden bijbrengen over hoe je een eigen salon runt met alle facetten die hier bij komen kijken.” Rob van Velthoven, sectordirecteur, vervolgde: “Van letterlijk een kijkdoos naar een echte salon waar we nu allemaal staan. Een mooie prestatie. We kunnen hier goed onderwijs bieden. De opleiding is met deze salon een voorbeeld voor de andere opleidingen van ons mbo.” Na deze woorden was de beurt aan Burgemeester Cox van Sittard-Geleen om de salon officieel te openen. Daarna was het tijd voor een toast met alle aanwezigen op een succesvolle toekomst.

Goede buren
De hapjes waren gesponsord door ondernemers uit de buurt. Een mooie geste voor ons als nieuwe ondernemers in de straat. De lekkernijen kwamen van Jays Streetfood, Cupcakes Sittard en Le Clochard.

Reserveren
Een behandeling boeken is mogelijk op maandag t/m vrijdag in de salon op de Steenweg 90 in Sittard. Reserveren is mogelijk via de website, telefonisch via 088-0015195 of door een e-mail te sturen naar info@beautyandmorebystudents.nl.