28/01/2019

Action day 2019

Op maandag 15 april is de jaarlijkse Action Day bij CIOS Sittard-Venlo bij onze opleidingslocatie op de Sportzone in Sittard.

Het thema dit jaar: Net even anders

Op een informele wijze brengen we op deze dag docenten bewegingsonderwijs uit Limburg en Zuidoost-Brabant bij elkaar, geven we algemene CIOS-informatie en bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops. Deze workshops geven een beeld van het CIOS, geven de mogelijkheid tot eigen deskundigheidsbevordering en bieden handreikingen voor de eigen lessen (bewegings-)onderwijs.

Met het aanbieden van de 15 uiteenlopende workshops willen we beweegkennis delen en net even anders doorgeven. Gastdocenten en CIOS-docenten leveren hierbij hun enthousiaste en vakspecifieke bijdrage. Lees hier meer informatie over de workshops.

Inschrijven en betalen

Inschrijven gaat digitaal via het inschrijfformulier.
De inschrijving sluit op dinsdag 19 maart, vanwege het maximum deelnemersaantal van 275 is het verstandig tijdig in te schrijven.

Het inschrijfbedrag is €40,00. De koffie, de vlaai, het lunchbuffet met de bijbehorende consumpties & de borrel zijn uiteraard hierbij inbegrepen. Wij verzoeken je vriendelijk dit bedrag na de digitale inschrijving over te maken op het rekeningnummer van ROC Leeuwenborgh. Dit bedrag kun je voldoen via de 'schoolkassa' op de Leeuwenborgh website.